Супер рецепта за пилешко с вкус XXL: Ще нахраните цялото семейство, че даже и съседите!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Супер рецепта за пилешко с вкус XXL: Ще нахраните цялото семейство, че даже и съседите!
Супер рецепта за пилешко с вкус XXL: Ще нахраните цялото семейство, че даже и съседите!
4084
Супер рецепта за пилешко с вкус XXL: Ще нахраните цялото семейство, че даже и съседите!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес сме ви подготвили страхотна рецепта за Пиле Кордон бльо XXL , която веднага привлече вниманието ни.

Предварително уточняваме, че наистина ще стигне за цяла дружина, но ако не искате толкова голямо количество, няма нищо по-лесно от това да използвате половин порции от съставките.

Както и да е, вкусът е отличен и вече с нетърпение очакваме да го опитаме отново!

За да си приготвите тази фантастична рецепта за панирано пиле с шунка и кашкавал , ще ви трябват следните съставки:

Пиле Кордон бльо XXL

Продукти:

4 кг пилешки гърди

500 г шунка

8 яйца

500 г твърдо сирене/кашкавал

500 г обикновено брашно

300 г галета

Сол

Черен пипер

Слънчогледово олио

Приготвяне:

Измийте добре пилешките гърди, нарежете ги на тънки филийки, начукайте ги на тънко.

Вземете кашкавала и шунката и ги нарежете на тънки филийки. Поставете първото парче пилешки гърди, посолете и поръсете с черен пипер на вкус и върху него наредете резен от шунката и след това от кашкавала. Покрийте с друго парче пиле и повторете същия процес, докато свършат съставките, като редите продуктите на кула. Разбира се, трябва да завършите с пиле, за да държи всичко заедно.

След това завържете всичко с конец и се уверете, че се крепи добре. Завийте заготовката в хранително фолио и оставете да почине в хладилник за около час. Сега пригответе панировката - брашно в една чиния, разбити яйца в друга (може да им добавите малко мляко) и галета в трета.

Оваляйте приготвеното и охладено месо последователно и старателно в трите. Вземете голям тиган или тенджера (така че да събере месото) и напълнете почти до ръба с олио.

Загрейте олиото и в него запържете месото до златисто от всички страни, като през това време можете да загреете фурната на 140 градуса. 

След като изпържите месото, го сложете във фурната за около час, за да се изпече добре отвътре.

пиле Кордон бльо XXL

Да ви е сладко!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft