9 Март 2014
15461
Снимков материал: pixabay.com
За подготовката на този продукт се смесват 10 супени лъжици листа и корени от коприва , 1 супена лъжица пелин и 1 супена лъжица зрънца от хвойна. Тази смес се поставя в 1 литър домашно качествено червено вино да престои 12 часа. След това се добавят 3-4 супени лъжици домашен мед и се вари около половин час. Съхранява се в затворен съд, докато не се охлади.
Консумира се на стайна температура, преди ядене по една супена лъжица.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари