27 Април 2014
25559
Снимков материал: pixabay.com
Процедура:
Напълнете съд с вода до половината и в него поставете яйцето.
Пресно яйце - яйцето е най-прясно, когато след като го поставите в съда с вода потъне на дъното и там ще остава неподвижно.
Седем дни старо яйце - когато това яйце, което сте поставили в съда с вода, стигне почти до дъното, но едната част е повдигната нагоре.
21 дни старо яйце - това е все още приемлив срок на годност, а когато го сложите в купата с вода балансира някъде по средата.
Старо яйце - говорим за яйце опасно за консумация, когато, след като поставите яйцето в съда с вода се повдига на повърхността и плува.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари