Суфле от риба
12 Януари 2014
20440
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте олиото във форма за суфле. Отгоре подредете рибните филета и ги осолете, а между тях наредете резени от доматите, лука, морковите. Пъхнете в загрята фурна, за да се задуши рибата (около 20 минути). През това време запържете брашното в загрятото масло и разредете с вода (или още по-добре - рибен бульон). Добавете нарязаните подправки, както и сол и черен пипер на вкус. Получения сос изсипете върху задушената риба, а отгоре наръсете настърганото сирене (кашкавал). Пъхнете във фурната за още 10-тина минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари