Суфле с подръчни материали

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Суфле с подръчни материали
Суфле с подръчни материали
admin
Добавена от: admin
21238
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600 гр. салам (шунка)
1 пакет хляб за тостер
1 л. прясно мляко
600 г. кашкавал
1 опаковка крема сирене

Потопете няколко от филийките в прясното мляко и ги наредете плътно една до друга в йенска тенджера. Върху тях сложете част от нарязания колбас. Върху него поръсете пласт настърган кашкавал. След това покриите с нов пласт филиийки, потопени в мляко, колбас настърган кашкавал и така редувайте докато свършат продуктите като финалният пласт трябва да е кашкавал. Покрийте ястието с крема-сиренето и запечете до порозовяване.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft