Сънувах румената му коричка с дни! Е, най-сетне се осмелих и го направих - божествен вкус за няма и 40 минути!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сънувах румената му коричка с дни! Е, най-сетне се осмелих и го направих - божествен вкус за няма и 40 минути!
Сънувах румената му коричка с дни! Е, най-сетне се осмелих и го направих - божествен вкус за няма...
35040
Сънувах румената му коричка с дни! Е, най-сетне се осмелих и го направих - божествен вкус за няма и 40 минути!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

С настъпването на есента ябълковият сладкиш е просто задължителен! Днешният е не само лесен за приготвяне, но лесно ще нахрани цялото семейство. Неговият аромат създава допълнителен уют в дома, ще видите!

Продукти:

150 гр. брашно

2 ябълки

100 гр.

масло

2 яйца

100 гр. захар

2 ч.л. бакпулвер

2 гр. ванилия

Приготвяне:

  1. Стрийте маслото със захарта. Добавете яйцата и ванилията. Разбъркайте добре.
  2. Обелете ябълките и махнете сърцевината. Ако искате, може да използвате вместо ябълки круши. Нарежете ги на кубчета. Смесете ги с яйчено-маслената смес. По желание добавете стафиди.
  3. Смесете брашното с бакпулвера и го пресейте в сместа. Разбъркайте хубаво.
  4. Сложете тестото във форма, предварително намазана с масло. Гарнирайте с ядки.
  5. Печете във фурната на 180 градуса за 20 минути. Коричката на сладкиша ще стане златисто-кафява.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft