Със сигурност този кралски сладкиш ще намери място в тефтерите ви с рецепти, пробвате ли го веднъж, ще ви плени за цял живот

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Със сигурност този кралски сладкиш ще намери място в тефтерите ви с рецепти, пробвате ли го веднъж, ще ви плени за цял живот
Със сигурност този кралски сладкиш ще намери място в тефтерите ви с рецепти, пробвате ли го...
15464
Със сигурност този кралски сладкиш ще намери място в тефтерите ви с рецепти, пробвате ли го веднъж, ще ви плени за цял живот
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Със сигурност ще намери място в тефтерите ви

Убедени сме, че още първия път, в който направите този кралски сладкиш, ще намери място в тефтерите ви с рецепти.

Освен това невероятно вкусният кралски сладкиш ще се превърне в един от любимите ви десерти. Има огромна „опасност“ да ви се налага да го приготвяте много често.

Можете да сте сигурни, че с него ще изненадате много приятно любимите си хора.

Ето и продуктите, които са ви нужни, за да приготвите вкусния кралски сладкиш:

250 гр. меко масло
330 гр. брашно
200 гр. захар
6 яйца
100 гр. орехи
2 с.л. какао
1 пак. бакпулвер
конфитюр от вишни
ванилия

Разбийте маслото с половината от захарта, докато не стане на пух. Добавете жълтъците на яйцата и брашното, което предварително сте пресели с бакпулвера и ванилията.
Замесете хубаво тестото, след което го разделете на три топчета.

Към едното от тях добавете какао. Това бихте могли да направите най-лесно като поръсите плота с какао и омесвате топчето до пълното му абсорбиране.
След това поставете и трите топки в хладилник, за да се втвърдят.

Разбийте белтъците с останалата захар на сняг и добавете счуканите на едро орехи.
Намажете дъното на тавичка с малко масло и настържете бялата топка. Отгоре поставете конфитюр. Настържете какаовата топка и изсипете белтъчния сняг с орехите.

Най-накрая настържете и последната топка. Печете около 30-40 минути на умерена фурна. Целта е, когато го проверите с клечка за зъби, тя да излиза суха от сладкиша, пише gotvach.bg.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft