Сьомга с лешникова коричка
24 Април 2012
12600
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбийте яйцата в дълбока чиния, заедно с лъжица вода.
В отделна чиния смесете галетата, билките и лешниците.
Оваляйте сьомгата в разбитото яйце, а след това в сместа от галета, подправки и лешници.
Така приготвени ги печете във фурна предварително нагрята до 200 С за около 12 минути, докато филетата покафенеят.
Сервирайте с лимони разрязани на четвъртинки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари