Сьомга с медена глазура
30 Март 2012
22426
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1/2 ч.ч. соев сос
2 с.л. мед
1 намачкана скилидка чесън
1 ч.л. джинджифил
1/4 ч.л. червен пипер (може и лют)
200 гр. филе от сьомга
В стъклен съд разбъркайте добре соевия сос, меда, чесъна, джинджифила и пипера. Сложете рибата с кожата нагоре. Покрийте и сложете съда в хладилника за около 30 минути. Загрейте фурната на най-високата температура. Прехвърлете рибата (с кожата надолу) в тавичка, застлана с фолио. Печете, докато рибата придобие златист цвят (около 7-10 минути). Сервирайте със свежа салата според сезона или задушени зеленчуци.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари