Сьомга с орехова коричка
22 Декември 2011
15607
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Загрейте фурната до 200° С.
В малка купичка смесете горчицата, маслото и меда.
В друга купичка смесете галетата, орехите и магданоза.
Подправете всяко филе сьомга със сол и черен пипер.
Поставете ги върху леко намазнена хартия за печене.
Намажете ги с медената смес и ги поръсете с ореховата.
Печете по 4 мин. за всеки см. дебелина, като измерите най-дебелата част на рибата, или докато сьомгата започне да се лющи щом я прободете с вилица.
Сервирайте украсена с лимоновите резени.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари