Пиле с банан, нещо което едва ли сте яли и ние ви предлагаме тази възможност сега! Пилешкото месо се комбинира със сладникавата маса на плода, а шампанското само подчертава този изискан тандем.
Гурме вечеря за 20 минути! Пиле с банан – комбинация за истински ценители!
Това ястие ще разнообрази менюто ви, както и ще изненада гостите! За цялата си ексцентричност, то се приготвя много бързо.
Необходими продукти:
Пушен бекон – 100 грама
Пшенично брашно – 1 чаена лъжица
Сметана – 200 милилитра
Пилешко филе – 600 грама
Банан – 1 брой
Твърдо сирене – 100 грама
Шампанско – 50 милилитра
Начин на приготвяне:
1. Подгответе филето (изплакнете го и го подсушете с хартиена кърпа).