Тази торта е толкова перфектна, че никой няма да ви повярва, че сте я правили сами! Има само една малка тайна:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тази торта е толкова перфектна, че никой няма да ви повярва, че сте я правили сами! Има само една малка тайна:
Тази торта е толкова перфектна, че никой няма да ви повярва, че сте я правили сами! Има само една...
328437
Тази торта е толкова перфектна, че никой няма да ви повярва, че сте я правили сами! Има само една малка тайна:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази торта е изумявала не един с външния си вид. Изглежда сложна , но само привидно - доказателството е рецептата, която е толкова съвършена , че просто никой не би повярвал, че сте я правили сами .

ПРОДУКТИ:

  • 150 гр.
натрошени  сухари или бисквити
  • 300 гр. затоплен течен шоколад с лешници + допълнителни 3 супени лъжици
  • 750 гр. крема сирене
  • 75 гр.  захар
  • 75 мл прясно мляко
  • 1 супена лъжица лимонов сок
  • 1 супена лъжица екстракт от ванилия
  • 300 гр.  сметана
  • 5 супени лъжици сладко от ягоди
  • 12 листа  желатин
  • 175 гр. шоколад
  • ПРИГОТВЯНЕ:

    Смесете натрошения сухар със затопления течен шоколад. Сухарите може да смелете блендер или да ги счукате в плик с точилка. Разпределете получената маса на дъното на форма с пръстен и загладете.

    перфектната торта

    Смесете в голяма купа, крема сиренето, захарта, млякото, сока от лимон и ванилията. След това можете да добавите и сметаната.

    перфектната торта

    Разделете сместа с крема сирене на три части: В първата добавете три супени лъжици течен шоколад, във втората - пет супени лъжици сладко от ягоди. Третата част оставете бяла. Сега можете да добавите към всяка от трите части по четири накиснати листа желатин.

    перфектната торта

    Първо изсипете частта с течния шоколад върху основата, след това - ягодовата смес, а най-накрая - бялата. След всеки слой оставяйте тортата за 10 минути в хладилника, за да избегнете сливането на кремовете.

    перфектната торта

    След като всички слоеве са напълно стегнали, освободете формата от пръстена и залейте тортата с шоколад.

    перфектната торта

    Така ефектно ще изглежда тортата накрая. Да ти е жал да я разрежеш!

    перфектната торта

    Рецептата е на разположение тук като видео:

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft