Тази храна, която всички ядем и обичаме ни убива бавно. Изхвърлете я моментално от дома си

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Тази храна, която всички ядем и обичаме ни убива бавно. Изхвърлете я моментално от дома си
13467
Снимков материал: pixabay.com
 Тази храна, която всички ядем и обичаме ни убива бавно. Изхвърлете я моментално от дома си

Ако обожавате да похапвате пуканки, който стават за минути в микровълновата, необходимо е да бъдете наясно на какво подлагате тялото си.

Вкусът на масло, който имат пуканките, действително е токсичният химикал диацетил, а приемът му може да причини Алцхаймер.Когато се подложи на термична обработка, диацетилът изпуска токсични изпарения, които може да увредят трайно белите дробове, информира БГНЕС. В заводите, където се произвеждат „микровълновите пуканки“, поради постоянната работа с опасния химикал, много от работниците страдат от изключително рядко белодробно заболяване, наречено с популярното наименование „пуканкови дробове“.



В опаковките с вкусните пуканки има дори и химикал, който се съдържа в запалките.

Самите пуканки, обработени с множество емуглатори са изключително калорични и нездравословни.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft