Тайната за младост на неувяхващата и екстравагантна шеф Роу

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Тайната за младост на неувяхващата и екстравагантна шеф Роу
10220
Снимков материал: pixabay.com
Тайната за младост на неувяхващата и екстравагантна шеф Роу

Седем маслини всеки ден и една сушена смокиня - това е тайната за младостта на шеф Силвена Роу. Тя сподели любопитния факт в първия епизод на кулинарното предаване "Моето звездно парти", в което специален гост беше Линда Петкова, съпругата на премиера Кирил Петков. 

Силвена Роу приготви веган десерт, основно ястие с руладини от патладжан и свой вариант на класическата шопска салата. В нея тя замени бялото саламурено сиренето с такова от бадеми. Към сместа се добавят още мисо, зехтин, хранителна мая и сол.

Всичко това се изпича за 20 минути във фурната, докато придобие стегната форма. 

"Аз имам навика да ям седем маслини всеки ден и една сушена смокиня. Това е правило за подмладяване" - сподели шеф Роу на гостенката си, докато добавяше кълнове от грах към салатата. 

"Магданозът е религията на българина. На всичко слагаме магданоз" - каза тя, давайки задача на Линда Петкова да нареже на ситно връзката магданоз. 

Към сиренето в салатата тя добави и черен сусам. Тази подправка шеф Роу нарече "моят малък пиниз".

"Стана прекрасно! Силвена е много отворена за различни продукти" - това беше мнението на бившата участничка в Мастършеф за гостуването й в новото кулинарно шоу на bTV. 

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft