Тайната марина за приготвяне на крехки и сочни пържолки на фурна, с която ще завладеете всеки мъж

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тайната марина за приготвяне на крехки и сочни пържолки на фурна, с която ще завладеете всеки мъж
Тайната марина за приготвяне на крехки и сочни пържолки на фурна, с която ще завладеете всеки мъж
20856
Тайната марина за приготвяне на крехки и сочни пържолки на фурна, с която ще завладеете всеки мъж
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пържолки кой не обича- лесна и бърза рецепта за всеки. Може да се използва и при официална визита, може и просто да си го приготвите за вечеря, но за съжаление, ако не ги сложим в точната марина много често стават сухички и не чак толкова крехки колкото ни се иска. 

Малко мед с горчица и майонеза , щипка сол и пипер ще свърши работата. Просто сложете всичко във фурната за половин час и вечерята ще е готова. Няма ненужно губене на време, а всички съставки са в хладилника ви.

Докато гледате любимото си шоу или сериал, пържолите се приготвят във фурната.. Редакторите ни днес ще ви кажат как да си ги направите досущ като майстор кулинар.

Тази рецепта ще завладее всеки човек.

марина за пържоли

СЪСТАВКИ

3 пилешки филета
40 г мед
30 g горчица
3 скилидки чесън
50 г майонеза
10 g червен пипер
5g червен пипер
30 грама слънчогледово масло
сол на вкус

 

ПОДГОТОВКА

Започнете с марината. Смесете горчица, майонеза, червен пипер, слънчогледово масло, червен пипер.

марина за пържоли

Чесънът фино натрошете на преса. Добавете чесъна към останалите съставки. Добавете сол и разбъркайте добре.

марина за пържоли

Изплакнете добре пилешката гърда и ги избършете с хартиена кърпа.

марина за пържоли

Филето се нарязва на тънки парченца 

Начукайте месото и поставете в дълбока купа с марината. За да се накисне добре месото, в марината трябва да прележи 1-2 часа.

марина за пържоли

След 2 часа покрийте тавичка с лист за печене и нанесете върху него маринованото месо.

марина за пържоли

Запечете  пилешкото филе за 45 минути на 180 градуса.

Храната на боговете е готова! Вземете го по-бързо и яжте този деликатес със зеленчукова салата. Ах, този аромат ще се усети от всички съседи. 

Можете веднага да си изпечете  пилешки пържоли с картофи във фурната , така че да получите пълна обилна храна, и дори картофи, напоени с пилешки сок. Yummy! Добър апетит.

По-рано казахме как все още можете да печете месо във фурната . Това ястие ще украси празничната маса и ще ви зарадва със своя пикантен вкус. И за да направи месото невероятно нежно и сочно ще помогне нашата проста рецепта за специално пълнене .

Кажете на приятелите си в социалните мрежи за тази невероятна рецепта.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft