Пържолки кой не обича- лесна и бърза рецепта за всеки. Може да се използва и при официална визита, може и просто да си го приготвите за вечеря, но за съжаление, ако не ги сложим в точната марина много често стават сухички и не чак толкова крехки колкото ни се иска.
Малко мед с горчица и майонеза , щипка сол и пипер ще свърши работата. Просто сложете всичко във фурната за половин час и вечерята ще е готова. Няма ненужно губене на време, а всички съставки са в хладилника ви.
Докато гледате любимото си шоу или сериал, пържолите се приготвят във фурната.. Редакторите ни днес ще ви кажат как да си ги направите досущ като майстор кулинар.
СЪСТАВКИ
3 пилешки филета
40 г мед
30 g горчица
3 скилидки чесън
50 г майонеза
10 g червен пипер
5g червен пипер
30 грама слънчогледово масло
сол на вкус
ПОДГОТОВКА
Започнете с марината. Смесете горчица, майонеза, червен пипер, слънчогледово масло, червен пипер.
Чесънът фино натрошете на преса. Добавете чесъна към останалите съставки. Добавете сол и разбъркайте добре.
Изплакнете добре пилешката гърда и ги избършете с хартиена кърпа.
Филето се нарязва на тънки парченца
Начукайте месото и поставете в дълбока купа с марината. За да се накисне добре месото, в марината трябва да прележи 1-2 часа.
След 2 часа покрийте тавичка с лист за печене и нанесете върху него маринованото месо.
Запечете пилешкото филе за 45 минути на 180 градуса.
Храната на боговете е готова! Вземете го по-бързо и яжте този деликатес със зеленчукова салата. Ах, този аромат ще се усети от всички съседи.
Можете веднага да си изпечете пилешки пържоли с картофи във фурната , така че да получите пълна обилна храна, и дори картофи, напоени с пилешки сок. Yummy! Добър апетит.
По-рано казахме как все още можете да печете месо във фурната . Това ястие ще украси празничната маса и ще ви зарадва със своя пикантен вкус. И за да направи месото невероятно нежно и сочно ще помогне нашата проста рецепта за специално пълнене .
Кажете на приятелите си в социалните мрежи за тази невероятна рецепта.