30 Март 2012
139638
Ароматен и изразителен, джинджифилът добавя специален вкус към азиатските пържени ястия, както и към много плодови и зеленчукови гозби. Джинджифилът е коренът на растението джинджифил, който расте под земята и има твърда, набраздена текстура. Вътрешността на корена може да е жълта, бяла или червена, в съответствие с разновидността му. Той е покрит с кафява кора, която в зависимост от това дали е прибран узрял или не, може да е дебела или тънка.
![Тайната на джинджифила](https://i.zajenata.bg/images/1/big_e40b44c26ef2c695b728243a00c69046.jpg)
Откъде произхожда джинджифилът
Джинджифилът облекчава стомашно-чревните болки
Сигурно и ефективно облекчение от усещането за гадене
Джинджифилът има анти-възпалителни ефекти
Предпазва ни от колоректален рак
Джинджифилът предизвиква клетъчна смърт
Джинджифилът подобрява реакцията на имунната ни система
Избирайте пресен джинджифил
Пресният джинджифил
Изсушеният джинджифил
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари