Тайната на крехките и сочни пържоли, които се топят се в устата се крие в една съставка и тя е...
2 Март 2016
581165
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Точно тези свински пържоли се приготвят лесно, не отнемат кой знае колко време и за целта са нужни малко продукти.
8бр. свински пържоли
към 300гр топено сиренце
1ч.ч.
майонеза (тайната съставка)
подправки – сол и черен пипер
подправки – сол и черен пипер
В началото пържолите се подправят с подправките.
После половината от тях се подреждат на дъното на йенско стъкло.
Върху тях се слага половината от топеното сирене.
Сега трябва да сложите и втората половина пържоли и другото топено сирене.
Най-отгоре се разпределя майонезата и съдът се покрива.
Пържолите се пекат към 2 часа на 200 градуса, като фурната е необходимо да е предварително загрята.
Пържолите се сервират топлички, а каква ще е гарнитурата – зависи от вас.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари