Тайната на крехките и сочни пържоли, които се топят се в устата се крие в една съставка и тя е...

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тайната на крехките и сочни пържоли, които се топят се в устата се крие в една съставка и тя е...
Тайната на крехките и сочни пържоли, които се топят се в устата се крие в една съставка и тя е...
581056
Тайната на крехките и сочни пържоли, които се топят се в устата се крие в една съставка и тя е...
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Точно тези свински пържоли се приготвят лесно, не отнемат кой знае колко време и за целта са нужни малко продукти.

Нужни са ви:

8бр. свински пържоли
към 300гр топено сиренце
1ч.ч.

майонеза (тайната съставка)
подправки – сол и черен пипер

В началото пържолите се подправят с подправките.

После половината от тях се подреждат на дъното на йенско стъкло.

Върху тях се слага половината от топеното сирене.

Сега трябва да сложите и втората половина пържоли и другото топено сирене.

Най-отгоре се разпределя майонезата и съдът се покрива.

Пържолите се пекат към 2 часа на 200 градуса, като фурната е необходимо да е предварително загрята.

Пържолите се сервират топлички, а каква ще е гарнитурата – зависи от вас.

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft