Тайната на крехкото телешкото е разкрита- естествено добрата марина чудеса прави с това месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Тайната на крехкото телешкото е разкрита- естествено добрата марина чудеса прави с това месо
Тайната на крехкото телешкото е разкрита- естествено добрата марина чудеса прави с това месо
alex
Добавена от: alex
2949
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

говеждо месо 1 кг

Чесън 2 скилидки

Соев сос 250мл

Слънчогледово масло 250мл

джинджифил 30 г

Готвенето на телешкото месо е доста сложно, защото дори и след часове може пак да бъде  доста жилаво и да не успеете да се справите с него. Но днес ще ви разкрием тайната на перфектното телешко, която разбира се крие в правилната марина

Печеното месо ще се окаже нежно, ароматно, с леко забележима коричка, защото ще го приготвим според ориенталска рецепта с джинджифил.

 

Подготовка:

Обелете чесъна и пресния джинджифил, поставете го в блендер, накълцайте и разбъркайте. Смесете чесъна и джинджифила със соевия сос и маслото. Залейте месото и го оставете в продължение на поне 30 минути. Поставете месото във фурна, предварително загрята до 200 градуса за 1 час с фолио отгоре

Извадете месото и премахнете фолиото след час, след което го вкарайте във фурната за още 30 минути. Температурата се намалява до 160 градуса.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft