Разкошни пържени филийки с канела, които стават евтино и бързо
В тези дни на криза, рецепти като тази са повече от подходящи за всеки дом. Тъй като надали има човек, който не знае какво се преживява в дните преди заплата, когато се чудиш как с почти нищо в портфейла да направиш нещо, за да изхраниш фамилията.
Е, това е една от любимите ни рецепти за евтино и вкусно ядене – а именно пържени филийки с канела.
Страхотни, бързи, евтини и страшно вкусни пържени филийки с канела – ще се влюбите в тях от първа хапка
Затова да не губим време, а да вадим лист и химикал, за да си запишем тази икономична, спестовна и несравнимо вкусна рецепта за един различен вид пържени филийки.
Трябват ни осем филии черен хляб – по-сух, две яйца, 150 грама мляко, 50 грама масло, канела, захар и сол.
Първо напръскваме с млякото филиите хляб.Разбиваме яйцата и към тях прибавяме три лъжици мляко и една щипка сол. Награвяме на тиган маслото, а после филийките хляб трябва да оваляме в получената смес от мляко и яйца, и ги поставяме в тигана да ги запържим от двете страни.
Преди да ги сервираме, ги поръсваме с канелата и захарта. Това са едни много лесни и вкусни пържени филийки, а канелата им придава незабравим вкус и аромат. Знаем, че ще ви харесат много.
Пожелаваме ви приятен апетит и да ви е много сладко на всички!