Тайната на приготвянето на най-меките палачинки!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Тайната на приготвянето на най-меките палачинки!
307662
Снимков материал: pixabay.com
Тайната на приготвянето на най-меките палачинки!

Подготовката на сместа за палачинките би трябвало да бъде едно от най-простите мероприятия в кухнята, но меки и тънки палачинки могат да се постигнат само ако имате добър тиган и добра рецепта.
Вижте тази рецепта и съвети, а ако имате по-добро предложение за това ястие, споделете рецептата!

 Съставки:

- 3 яйца

- 250 г. брашно 

- 350 мл. хладък

- 1 чаша минеларлна вода

- малко сол

- 2 супени лъжици масло

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата, докато не получите гъста хомогенна смес, добавете маслото и млякото и се разбърква. След това с непрекъснато разбъркване изсипете брашното, докато не свърши, а след това добавете сол.

Ако ви изглежда сместа гъста, се разрежда с минерална вода.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft