Тайната съставка за най- сочните и вкусни кебапчета и кюфтета се крие в 1 щипка от подправката, която най- малко подозирате

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тайната съставка за най- сочните и вкусни кебапчета и кюфтета се крие в 1 щипка от подправката, която най- малко подозирате
Тайната съставка за най- сочните и вкусни кебапчета и кюфтета се крие в 1 щипка от подправката,...
252040
Тайната съставка за най- сочните и вкусни кебапчета и кюфтета се крие в 1 щипка от подправката, която най- малко подозирате
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Кюфтета се продават толкоз, колкото всички останали неща в едно заведение, взети заедно. Според готвачи най-важното при приготвянето н а кайма за кюфтета на скара е сместа да се меси дълго време.

Хората обичайно мислят, че две-три движения са достатъчни. Явно е необходимо да преразгледаме отношението си към подготовката на каймата, пише menumag.bg.

Необходими продукти за 4 порции

1 кг. кайма, смес от по-тлъсто свинско и телешко месо (2:1)

200 гр. лук

1 връзка пресен лук

1 връзка магданоз черен пипер

100 мл. вода

1 щипка захар сол

 

Начин на приготвяне

1. Двата вида лук и магданозът се нарязват на ситно и заедно с останалите подправки и водата се прибавят към каймата. Каймата се омесва доста добре, докато стане на конци. 2. Оформят се кюфтета и се пекат на скара. ИДЕЯ: Поднасят се гарнирани с пържени картофи, салата от зеле и моркови и лютеница, в която има праз, лют пипер и канела.

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft