Така приготвена дори и аз ям, където никога не съм близвала риба, но е много вкусна

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Така приготвена дори и аз ям, където никога не съм близвала риба, но е много вкусна
Така приготвена дори и аз ям, където никога не съм близвала риба, но е много вкусна
8846
Така приготвена дори и аз ям, където никога не съм близвала риба, но е много вкусна
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Някои ястия жените предпочитат да не готвят поради простата причина, че ще загубят много време. Вторият вариант е, че ястието се състои от голям брой съставки. А времето не стига на никой и всички се стремим към простичкото и вкусното 

Рибата е много полезен продукт, който може да се приготви по напълно необичаен начин и невероятно много да се хареса на цялото семейство. Чувал ли си някога за риба по еврейски ? Ако не, сега е времето да опитате тази рецепта. В допълнение към минималния брой съставки, времето за приготвянето й е съвсем малко.

 

Съставките

пъстърва 2 бр.

масло 50 грама

чесън 5 скилидки

каперси 25 грама

бял пипер на вкус

Слънчогледово масло на вкус

лимон 1 бр.

магданоз 1стрък

 

Подготовка

Изплакнете рибата и изсушете с хартиени кърпи. Магданозът и лимонът също се измиват 

рецепта за пъстърва
Предварително загрейте тиганът с растително масло, поставете рибата в него. Той трябва да е до средата пълен с мазнина. Изпържете 5 минути от едната страна, след това обърнете рибата на другата страна.

Чесънът фино счукайте, сложете 50 грама масло в тигана и запържете до златисто кафяво. След това добавете каперси, сол и черен пипер на вкус. 

пъстърва
Рибата, изпържена от двете страни, се поставя в тавичка и се полива с маслото от чесън и каперси.

Отгоре на рибата наредете парчета лимон и поставете в предварително загрята до 180 градусова фурна за 7-10 минути. Нарежете фино магданоза и поръсете готовата чиния

От това ястие цялото семейство ще се изненада приятно. Ето защо не пропускайте да му подсигурите тази възможност. Сигурни сме, че съпругът ви ще ви помоли да му го приготвите отново и отново. Можете да добавите и един млад картоф във фурната до рибата. Опитайте тази рецепта вместо обикновената пържена риба и ще бъдете доволни. Споделете статията с приятелите си!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft