Така приготвено, месото става толкова крехко и сочно, че само така ще го правите
7 Януари 2018
5518
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Тази рецепта за марината не е просто добра, тя е уникална! Месото се маринова в нея само 40 минути и може да стои извън хладилника в продължение на 2-3 дни без да се развали! Но не трябва да забравяме, че месото трябва да бъде с високо качество и не трябва да го оставяте на пряка слънчева светлина.
Продукти:
- 200 мл олио
- 0,5 кг лук
- 1,5 кг говеждо или телешко месо
- сол, черен пипер, кориандър на вкус
Приготвяне:
На дъното на подходяща купа налейте олиото. Разбъркайте черния пипер. По желание - добавете кориандър и листенца магданоз. Подправете със сол и оставете за известно време.
- Нарежете всяка глава лук на четири части. По-малките глави лук нарежете и натъркайте с малко сол.
Пуснете и лука в олиото.
Нарежете на едро месото. Може да вземете говеждо или свинско месо. Сложете месото в съда с маринатата и разбъркайте. Парчетата лук, които са отгоре, пъхнете в разрезите на месото. Изчакайте 40 минути и може да готвите!
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари