30 Юни 2023
5187
Снимков материал: pixabay.com
Вече слюноотделяме, само като си представим порция перфектно изпържени тиквички , гарнирани с млечен сос. Почти всеки обича това простичко ястие. Често обаче зеленчукът потъва в олио, поема течност и става твърде мазен.
Но има бързо решение на проблема.
Главният готвач Станислав Филимонов съветва да вземете не повече от 100 милилитра растително масло, като го смесите с черен пипер, сол и любимите си подправки. След това трябва да потопите кръгчетата тиквички в сместа и да ги запържите в сух тиган.
Готвачът препоръчва също да нарежете зеленчука възможно най-тънко - така тиквичките ще се изпържат веднага. Друг начин е да загреете олиото, да оваляте тиквичките в брашно и да ги запържите на среден огън.
Опитайте - лесно и простичко е, а резултатът си заслужава!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари