Така си пласирам остатъците от козунака след Великден - стават невероятни пържени филийки:
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Големият проблем след Великден е какво да правим с всички омесени или купени козунаци, които не сме успели да изядем или раздадем на близките си? Днес имаме за вас чудесна идея за използване на стария козунак - пържени козуначени филийки . Перфектната закуска след празниците - ето колко лесно се правят козуначените филийки :
Пържени козуначени филийки:
Продукти:
6-7 или повече филийки стар козунак
4 яйца
50 мл прясно мляко
олио или масло
Начин на приготвяне:
Нарежете козунака на филийки.
Разбийте яйцата заедно с млякото и ванилията.
Потопете всяка филийка и я запържете до златисто от двете страни, в добре загрято олио или масло. Сервирайте със сладко, мед, захар.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари