Такова нещо едва ли сте яли и аз не бях, но след като пробвах няма седмица, която да пропусна да направя

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Такова нещо едва ли сте яли и аз не бях, но след като пробвах няма седмица, която да пропусна да направя
Такова нещо едва ли сте яли и аз не бях, но след като пробвах няма седмица, която да пропусна да...
26763
Такова нещо едва ли сте яли и аз не бях, но след като пробвах няма седмица, която да пропусна да направя
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

500 грама пилешко филе
1/2 чаена чаша прясно мляко
1 яйце
2 супени лъжици брашно
2-3 супени лъжици заквасена сметана
1 чаена лъжица смлян червен пипер
сол и смлян черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:

Измийте пилешкото филе и го смелете с помощта на машинка за целта.

Прибавете към каймата жълтъка (леко разбит) на яйцето, брашното, сол и смлян черен пипер на вкус.
Разбъркайте и налейте прясното мляко. След това сложете сметаната и отново разбъркайте всичко до еднородност.

Белтъка разбийте до състояние "твърди върхове".

Добавете към каймата и внимателно разбъркайте.

Получената комбинация изсипете в подходяща форма (ако тя не е силиконова, подмажете дъното й с олио).

Поръсете с червен пипер.

Изпечете във фурната при 200 градуса до образуването на неустоима коричка.

 

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft