Такова хрупкаво пиле даже и по заведенията не съм яла! А вкусът ... няма равен!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Такова хрупкаво пиле даже и по заведенията не съм яла! А вкусът ... няма равен!
Такова хрупкаво пиле даже и по заведенията не съм яла! А вкусът ... няма равен!
8913
Такова хрупкаво пиле даже и по заведенията не съм яла! А вкусът ... няма равен!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

700 грама пилешко филе
200 грама смлени орехи
100 грама смлени лешници
100 грама смляно индийско кашу
2 чаени лъжички зехтин
сол, черен пипер, кимион на вкус

Начин на приготвяне:

Нарежете филето и го подправете със сол, една чаена лъжичка зехтин, черен пипер и кимион на вкус. Комбинирайте ядките и утепайте месото в тях.

Подредете пилешкото в тавичка, застлана с лист пергамент и поръсете със зехтин.

Загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 40 минути. Охладете и поднесете хрупкавото филе, гарнирано със салата по избор.

Добър апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft