Тас кебап по класическа рецепта

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Тас кебап по класическа рецепта
Тас кебап по класическа рецепта
admin
Добавена от: admin
424058
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 кг свинс­ко месо, нарязано на хапки
3-4 глави лук
2-3 стръка праз
1 ч.ч. чер­вено вино
1 лъжичка брашно, размито в сту­дена вода
2-3 дафинови листа
червен пипер
че­рен пипер на зърна
3 с.л. доматено пюре

Задушете лука в тенджерка с малко олио, докато поомекне, след което прибавете късчетата месо и задушете и тях. Поръсете с червен пипер и долейте с вода, така че да покрие месото. Вари се под капак, докато свинското омекне. Доба­вят се виното, брашно­то, размито с доматено­то пюре и малко вода, дафиновите листа и чер­ният пипер. Ястието се вари още 20-тина минути, за да стане месото крехко и да се редуцира сосът. Поднася се върху канапе от сварен ориз или картофено пюре. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft