Пресейте брашното със солта. На тънка струйка налейте в сместа 300 мл хладка вода, олиото и оцета. От продуктите замесете гладко и меко тесто, което разделете на четири топки. Намажете всяка добре с олио и ги оставете да престоят 10 минути.
Отпочиналите топки тесто разстелете с длани и ги слепете две по две, като между тях мажете с малко маргарин. Притиснете ги добре с ръце, намажете ги с олио и оставете да отпочинат още половин час.
През това време измийте добре гъбите и ги нарежете на дребни парченца. Овкусете ги с черен пипер, копър и сол на вкус. В малка купа смесете олиото и маргарина и ги разбъркайте добре, за да се хомогенизират. Сместа трябва да наподобява каша.
Вземете една двойка тестени питки и с точилка ги разточете върху намаслен плот, като движенията са от центъра към края на кръга. Получената кора изтънете още с ръце, като я разтегляте внимателно, след това я оформете на правоъгълник, прегънете двата края леко навътре и в средата разпределете част от плънката (оставете достатъчно плънка и за останалото тесто).
Навийте тестото на дълго и тънко руло, така че ръбчето на тестото да остане отдолу. По същия начин процедирайте и с останалото тесто. Готовите рула наредете под формата на охлюв в предварително намазнена тава, след което ги намажете първо с разбито яйце, а след това - със сместа от маргарин и олио.
Оставете баницата да престои 10 минути, след което пъхнете в предварително загрята на 220 градуса фурна и печете до готовност.