25 Ноември 2016
321939
Снимков материал: pixabay.com
Последните изследвания показват, че жените с рак на гърдата , които консумират пълномаслени млечни продукти след поставяне на диагнозата имат по-голям риск от смъртност от рак на гърдата в сравнение с пациенти, които консумират продукти с ниско съдържание на мазнини след поставяне на диагнозата.
Хормонът естроген предизвиква растеж на гръдните клетки и хормон-рецептор на рак на гърдата. Той се произвежда и се съхранява в мастните клетки.
Според много експерти, използването на млечни продукти повишава нивата на естроген и прогестерон .
Млечни продукти, чието използване трябва да бъде ограничено:
Затова внимавайте за себе си.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари