Тези пържоли стават просто малка фантазия, не е за разправяне чак! Различна рецепта ги прави супер крехки!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тези пържоли стават просто малка фантазия, не е за разправяне чак! Различна рецепта ги прави супер крехки!
Тези пържоли стават просто малка фантазия, не е за разправяне чак! Различна рецепта ги прави...
175571
Източник: topactualno.com
Тези пържоли стават просто малка фантазия, не е за разправяне чак! Различна рецепта ги прави супер крехки!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тези пържоли стават просто малка фантазия, не е за разправяне чак!

Предлагаме ви една  рецепта за супер крехки пържоли , която може би не знаете. Ако е така, то тогава не я пропускайте, защото пръстите ще си оближете после.

Супер вкусни, много крехки и апетитни стават тези панирани пържоли

Трябват ни 500 грама свински пържоли – това са около 4-5 броя, три яйца, 60 грама настърган кашкавал, две лъжици брашно, брашно за овалване на пържолките, три лъжици галета, половин връзка копър, половин връзка магданоз, черен пипер, олио и сол на вкус.

Първо трябва да начукаме добре свинските пържоли, да ги подправим и посолим, а после да ги оваляме в брашно.

След това си правим панировката като смесваме две лъжици брашно с настъргания кашкавал, копъра, галетата, магданоза и прибавяме разбитите яйца.

Разбъркваме хубаво всичко това, а може да прибавим и малко прясно мляко и вода, за да не ни стане твърде гъста панировката. Прибавете и сол на вкус, както и черен пипер към нея.

После идва ред да вземем пържолите и да ги оваляме хубаво в сместа за панировката, а след това да ги подредим в тавичка, която сме покрили с хартия за печене. Всяка от свинските пържоли се полива и със съвсем малко олио.

Тавичката ще я покрием после с алуминиево фолио, за да може да не ни изгори кашкавалът. Не ни остава друго, освен да пъхнем тавата с нашите вкусотии във фурната, която вече е загрята на 220 градуса. И да оставим крехките пържолки да се пекат за около 50 минути.

Малко, преди да ги извадим от печката, махаме фолиото, за да се зачервят и отгоре, и да станат напълно изпечени.

Да знаете само колко са крехки, сочни и как се топят в устата – други няма и да погледнете. Може да ги предложите и на приятелите си като се съберете на сладка приказка, ще се очароват.

Пожелаваме ви да си ги изядете с наслада и да ви е много вкусно на всички!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft