Рецептата за приготвянето на това ястие е сведена до минимум време, което винаги го оценявам. Съветвам ви да направите няколко от тези рула: Твърде вкусни станат и ще свършат бързо!
СЪСТАВКИ ЗА 1 РУЛО
- 1 пилешки гърди (2 половини)
- 4 резена бекон,
- 2 филийки варена шунка
- 2 филийки сирене
- 2 твърдо сварени яйца
- 1 глава лук
- растително масло
- 200мл сухо бяло вино
- сол на вкус
- подправки на вкус (розмарин листа, червен пипер)
ПОДГОТОВКА
Пилешкине гърди разстилате върху плоска повърхност, покривате с фолио и леко начуквате. Сол, черен пипер, любими подправки поставяте отгоре.
Поставят се парченца бекон: те ще дадат сочност на гърдите. Над бекона се полагат резени кашкавал и шунка.
Оставете по средата твърдо сварени яйца и навийте на руло. Увийте рулото с канап.
лукът ще нарежете на полумесеци и ще поставите в намазана тавичка. Отгоре поставете пилето. Печете в продължение на 40 минути при 190 градуса, като периодично поливате със сока от месото, или вода.
Нека да видим едно видео, което показва как да се подготви този деликатес!
Рулото се нарязва на малки филийки. Можете да използвате заквасена сметана, чесън, сирене и варени яйца с горчица или сладко-кисел доматен сос...
Тези рецепти не може да се пази в тайна, трябва да споделят повече с приятелите си!