Телешка яхния по градинарски
6 Февруари 2012
31519
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
750 г телешко месо
2-3 глави лук
2 патладжана
10 чушки
4-5 домата
1 ч.ч. олио
червен пипер
магданоз
Задушете нарязаното на парченца месо в 1/2 от мазнината, след което го извадете. На същото място задушете нарязания на дребно лук до омекване. Овкусете го с червен пипер и добавете нарязаните на ситно домати. Оставете сместа да поври, след което върнете месото и го залейте с топла вода, колкото да го покрие. Посолете на вкус и оставете да ври на тих огън. Отделно запържете в останалото олио нарязаните на филийки, посолени патладжани. Извадете ги и на същото място изпържете чушките. Когато ястието е почти готово, пуснете в него патладжаните и чушките и доварете още 10-15 мин. Поднесете ястието поръсено с накълцан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари