Телешки късчета в доматен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешки късчета в доматен сос
Телешки късчета в доматен сос
admin
Добавена от: admin
37319
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 порции месо от телешки гърди (около 800 г)
500 г домати
3 лъжици олио
1 глава лук
1 скилидка чесън
1 чаша бяло вино
2 лъжици месен бульон
връзка ароматни треви (мащерка, магданоз, дафинов лист)
сол
магданоз

Изпържваме нарязаните на филийки лук и чесън, изваждаме ги и в същата мазнина изпържваме порциите месо. Връщаме отново лука и чесъна, прибавяме нарязаните домати, виното, бульона, връзката ароматни треви, сол и задушаваме под похлупак на тих огън до омекване. Изваждаме омекналото месо, пресоваме соса, връщаме месото и при-топляме. Преди поднасяне поръсваме соса със ситно нарязан магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft