Телешки пържоли в бяло вино

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешки пържоли в бяло вино
Телешки пържоли в бяло вино
admin
Добавена от: admin
49520
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. телешки пържоли 
1 глава лук, ситно нарязан 
3 скилидки чесън, ситно нарязан 
1 супена лъжица горчица 
200 мл бяло вино 
сол, черен пипер 
малко вода 
олио

Всички пържоли изтънете с дървен чук, намажете ги с малко горчица, посолете, наръсете с черен пипер и оставете в хладилник да се мариноват. Нарязания лук запържете в горещо олио. Добавете и нарязаният чесън и запържете и него малко, колкото да пусне аромат. В запържения лук и чесън поставете пържолите и продължете задушаването, докато добият приятен цвят от всички страни. Налейте виното и малко вода и намалете котлона. Оставете да се задушава на средна температура, докато се сгъсти сосът.

Поднесете тези вкусни телешки пържоли с варен ориз или картофено пюре.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft