Телешки пържоли с гъбен сос
22 Декември 2011
136055
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
По възможност месото се нарязва на две еднакви парчета с дебелина около 2 см, запържват се от двете страни с много малко мазнина и се изваждат. В същия тиган се прибавя малко масло и се запържват добре измитите гъби, заливат се с чаша гореща вода и малко телешки бульон, сметаната, сол и черен пипер. Добре е гъбите ако са пресни да се накиснат предварително за 10-15 минути във вода. Пържолите се поднасят залети с гъбения сос.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари