Телешки пьоркьолт по унгарски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешки пьоркьолт по унгарски
Телешки пьоркьолт по унгарски
admin
Добавена от: admin
5601
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

250 гр. телешко месо от плешката без кости
250 гр. телешко месо от под бедрената част, гърдите или главата
1 малка глава лук
50 гр. мас
зелена чушка
1/2 чаша сладко бяло вино
сладък червен пипер
костен бульон
сол 

Настъргваме лука, изпържваме в мас до пожълтяване.
Прибавяме нарязаното на кубчета месо, поръсваме червен пипер, заливаме с малко бульон, вино, посоляваме и задушаваме.
След малко добавяме почистената и нарязана на ивички зелена чушка и задушаваме до омекване.
Поднасяме с варенки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft