Телешки шницел по Тоскански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешки шницел по Тоскански
Телешки шницел по Тоскански
admin
Добавена от: admin
10944
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

800 г спанак
2 глави кромид лук
2 склидки чесън
2 чаени лъжици краве масло
4 тънки телешки шницела
4 тънки парчета кашкавал
щипка индийско орехче
2 чаени лъжици горчица
сол на вкус
черен пипер на вкус 

Изчистете спанака, измийте и добре изцедете. Леко задушете в малко масло и подправете със ситно нарязания чесън, индийско орехче, сол и черен пипер. В друг тиган задушете с малко олио нарязания кромид лук, докато започне да се карамелизира. Подправете го на вкус със сол и пипер и дръпнете от огъня. Намажете с масло тавичка от огнеупорно стъкло и разпределете в нея спанака на 4 порции. Отгоре разпределете равномерно запържения лук. Посолете телешките шницели и намажете с горчица, след което ги изпържете до златисто от двете страни. Сложете шницелите върху спанака и кромида, отгоре покрийте с парчетата кашкавал и запечете във фурна до разтапяне на кашкавала.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft