Телешко в лучен сос
18 Януари 2012
10455
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
600 г телешко месо от бута
80 г мас
2-3 големи глави лук
2 бр. домати
червен пипер
брашно
черен пипер
2-3 скилидки чесън
майоран
сол
Нарязаният на дребно лук се задушава в мазнината. Прибавят се едро нарязаните домати и се задушават. Слага се месото, нарязано на ивици. Задушаването става на умерен огън. Ръсят се червения пипер и брашното. Посолява се. Залива се с вода и се вари до омекване на месото. Преди сваляне от огъня се поставят чесън и майоран, нарязан на дребно.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари