Телешко варено с джолан

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Телешко варено с джолан
Телешко варено с джолан
admin
Добавена от: admin
38164
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

телешко месо - 1 кг джолан
картофи - 1 кг, нарязани на големи парчета
лук - 1 глава
моркови -3-4 броя, нарязани на едри шайби
чушки - 1 пиперка, нарязана на тънки и къси ленти
зелен фасул - 150 гр.
целина
магданоз
черен пипер - 10 зърна
сол - на вкус 

Месото се нарязва на парчета и се сварява в тенджерата под налягане с 2 л. вода. Пяната се отстранява с решетъчна лъжица. Избистреният бульон се допълва с всички останали продукти - нарязаните на едро картофи, фасул, моркови, лук, чушка, целина и магданоз. Добавяме солта и черния пипер.

Тенджерата се затваря и ястието ври на силен огън. След завиране котлонът се намаля и телешкото се вари за още около 40 минути.

При сервиране може да гарнирате с бучка масло и наситнен магданоз.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft