Телешко по Генуезки

вход през zajenata.bg
Телешко по Генуезки
admin
Добавена от: admin
10314
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1/2 ч. ч. зехтин
500 гр. телешка кайма
3 моркова (нарязани на кубчета)
1/2 глава лук (накълцан)
1 ч. л. сол
щипка черен пипер
3 с. л. бяло вино

Загрейте зехтина в голям тиган на умерена температура. Запържете телешкото, като бъркате, за да разбиете бучките, докато месото започне да покафенява. Прибавете морковите, лука, солта и черния пипер и разбъркайте добре. Пържете докато зеленчуците започнат да омекват, а месния сок започне да се избистря, около 5 мин. Прибавете виното и пържете още 1 мин. Сервирайте топло, върху канапе от варени макарони. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft