Телешко с домати и босилек
19 Юни 2012
11622
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете месото на хапки. В тенджерата под наляганезагрейте мазнината, сложете месото и лука, нарязан на филийки. Захлупете (без да затягате капака) и задушавайте на тих огън, като от време на време разклащате тенджерата. Сложете брашното, червения пипер и счукания чесън. Разбъркайте добре. Прибавете обелените домати, нарязани на парчета. Затворете капака. Варете 30 минути (от завирането) на тих огън. Поръсете ястието, докато е още топло, със ситно нарязани пресен босилек и мащерка (може да замените с магданоз и чубрица).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари