Телешко Салтимбока
23 Април 2012
17211
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
4-5 бр. обезкостени телешки котлети
4-5 тънки резена пушени гърди
200 гр. брашно
зехтин
няколко бучки масло
100 мл. бяло вино
Начукваме обезкостени телешки котлети, поставяме върху всеки един от тях по един тънък резен пушени гърди и ги навиваме стегнато. Овалваме ги в брашно и ги изпържваме до златисто в зехтин.
Овалваме няколко бучки масло в брашно и ги пускаме в тигана. След като се разтопят, добавяме и малко бяло вино. Задушаваме до омекване и сервираме.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари