![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
2 опаковки замразени сурови кроасани (по 8 в опаковка)
1 1/2 чаша сварено пиле, нарязано или настъргано
225 гр. крема сирене, меко
1 чаша заквасена сметана
1/2 чаша предварително приготвено зелено песто (сос)
1 с.л. мед
сокът от 1 лайм
1/2 ч.л. кимион
сол и черен пипер на вкус
1 чаша настърган кашкавал (швейцарско сирене)
кориандър
Загрейте фурната на 160 градуса. Оформете от размразените кроасани 8 четириъгълника (вземете 2 кроасана, долепете ги с гръб един към друг и притиснете добре краищата и долната част, така че да се образува четириъгълно джобче). Прищипете добре краищата им, за да не се отделят при печенето. В купа смесете пилешкото, крема сиренето, сметаната, пестото, меда, сока от лайм, кимиона, сол и черен пипер и настъргания кашкавал. Сложете по 1/4 чаша от сместа с пилешкото в центъра (джоба) на всеки четириъгълник. Завийте двата противоположни края навътре върху плънката и прищипете добре и плътно, така че да се запечата тя. Поставете върху ненамазнена тавичка. Изпечете за 20 минути, докато ролцата станат златисто-кафяви. Поръсете с кориандър по желание.