Тестени охлювчета със сирене и магданоз
9 Януари 2012
13640
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400 г готово тесто
250 г топено сирене
пресен магданоз
Магданозът се нарязва на ситно, добавя се към топеното сирене и се разбърква. Разточва се тестото на тънка правоъгълна кора и се маже със сместа. Навива се на руло и се оставя за половин час в хладилника. Реже се на шайби, те се подреждат в намаслена тава и се пекат във фурната до готовност. Поднасят се топли, с айрян или друга напитка.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари