Тестени рулца с шунка
13 Февруари 2012
18468
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Брашното се смесва с бакпулвера и солта. Изварата се разбива с млякото и разтопения маргарин. Брашното се прибавя постепенно към млечната смес и се оформя тесто. Разточва се върху набрашнена повърхност на лист с дебелина 5 мм.
Смесват се ситно нарязаната шунка, настъргания кашкавал, ситно нарязания магданоз и доматеното пюре. Получената смес се разстила върху разточения лист и се завива на стегнато руло. Увива се с фолио и се слага да стегне във фризера за 15 минути. Рулото се нарязва на парчета с дебелина 1 см. Намазват се с жълтък, поръсват се със сусам или мак и се слагат върху хартия за печене в загрята на 200 С фурна за 20 минути или докато се зачервят.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари