Тестото пъхаш във фризера и когато ти се дояде само вадиш и печеш, не стига, че са толкова вкусни, а са и полезни

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тестото пъхаш във фризера и когато ти се дояде само вадиш и печеш, не стига, че са толкова вкусни, а са и полезни
Тестото пъхаш във фризера и когато ти се дояде само вадиш и печеш, не стига, че са толкова...
15763
Тестото пъхаш във фризера и когато ти се дояде само вадиш и печеш, не стига, че са толкова вкусни, а са и полезни
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Основите на правилното хранене предвиждат, че трябва да ядете почти на всеки 3 часа, за предпочитане на малки порции. В режима на средния работник е малко проблематично да влезе в тези параграфи и затова често хората намират оправдание и си похапват всякакви боклуци. Настояваме ви да не бъдете мързеливи, а да си приготвяте здравословна закуска , няма да съжалявате.

Бисквитите бързо охлаждат бушуващия глад, разнообразяват менюто, когато сте гладни. С тях не рискувате да прегрешите с калориите: без животински мазнини и тонове захар! И семената от лен ще бъдат полезен бонус за вашето храносмилане. Един недостатък е, че "бисквитката"  свършва твърде бързо

 

съставки

Пшенично брашно 135 g

захар 25 g (ако сте на диета може да използвате стевия или подсладител)

сол 1 щипка

Ленено семе 2 супени лъжици

вода 50 ml

Слънчогледово олио 50 ml

 

подготовка

Смесете пресятото брашно със сол, захар и ленено семе.

Смесете вода с олиото, поставете върху огъня, кипне ли веднага излейте в съда със сухата смес. Използвайки шпатула, бързо омесете тестото, оставете за 15 минути. Извадете тестото в слой с дебелина 0,5 мм, нарязан на малки квадратчета. Поставете бисквитките в тава за печене, покрита с пергамент.

Печете за около 10 минути (преди да обърнете) на 200 градуса. 

здравословни бисквити

Трябва да признаете, че се подготвя  просто и изглежда страхотно! 

Съвет: Направете двойна или дори тройна доза от тестото. Печете точното количество бисквитки , замразявайте останалата част от тестото. В точното време всичко, което остава, е да размразите тестото, да направите бисквитки и да ги изпечете. 

 Ще бъде чудесно да споделите рецептата с приятелите си

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft