Техника за пържене на картофки стават пъти по-вкусни - Видео

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Техника за пържене на картофки стават пъти по-вкусни - Видео
678646
Снимков материал: pixabay.com
Техника за пържене на картофки стават пъти по-вкусни - Видео

Пържени картофи , приготвени не по традиционния начин, а по нов, като разликата не е никак голяма, но ефектът се оказва много сполучлив. Не се добавя абсолютно нищо ново към рецептата.

Единствено процесът се обновява чрез още едно пържене. Да! Ще пържим картофите си два пъти. Но не за да станат два пъти по-вредни, а за да се получат два пъти по-вкусни. Първото нещо, което трябва да направим, е да си обелим и нарежем картофите. Нарежете ги на горе-долу равни лентички. По този начин ще се изпържат равномерно. След като ги нарежем, е необходимо да ги измием добре, за не слепват по време на пържене. След това е нужно хубаво да ги подсушим, тъй като, както всички знаем, водата и олиото не са добри приятели.

Следващата стъпка е да сложим олиото в дълбок съд и да го загреем до 135 градуса. След това трябва да изсипем картофките вътре и да ги запържим за няколко минути. Преди да придобият някакъв цвят, трябва да ги извадим върху хартия. И тук идва частта, в която се крие разковничето. Преди да върнем картофките в съда и да продължим да ги пържим, трябва да увеличим градусите до 180. След това, запържваме картофките до златисто. След като ги извадим, незабавно трябва да ги посолим.Вижте нагледно как да си приготвите най-вкусните пържени картофки чрез най-ефикасната техника.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft