2 с.л. краве масло
1 глава стар лук
5 скилидки чесън
1 супена лъжица кимион
1 ч.л. сол
1 ч.л. джинджифил на прах
1 ч.л. лют червен пипер
1/2 ч.л. канела
1/4 ч.л. куркума
400 мл. доматен сос
1 ч.ч. заквасена сметана
2 ч.л. червен пипер
1 с.л. захар
2 с.л. зехтин
4 бр. пилешки гърди
1/2 ч.л. къри
Маслото се загрява в тиган на среден огън, прибавя се нарязаният на ситно лук и се бърка, докато лукът омекне. Прибавя се накълцаният на ситно чесън и се запържва за още една минута. Слагат се подправките : кимион, сол, джинджифил, лют червен пипер, канела и куркума (на вкус). Всичко се запържва се за още около 2 минути и, след което вътре се сипва доматеният сок. Оставя се да къкри за 10 минути. Прибавят се предварително смесените сметана, червен пипер и 1 супена лъжица захари сосът се оставя да къкри на бавен огън още 15 минути.
В отделен тиган се слагат 2 с.л. зехтин и в него се запържват нарязаните на хапки пилешки гърди, поръсени с къри - до златист цвят. Пилето се прехвърля при соса и се оставя да покъкри на слаб огън за около 30 минути. Когато е готово, се подправя на вкус - ако е необходимо - със сол и малко захар. Поднася се върху канапе от ориз басмати, гарнирано с Гарам Масала (индийски микс от подправки) и поръсено с магданоз.