Тиква с макарони на фурна
30 Октомври 2012
40837
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Макароните се сваряват, отцеждат и заливат с половината от маслото. Изчистената тиква се настъргва и се задушава с останалото масло. Размесва се с канелата. В намазана с масло тава се подреждат ред макарони, ред тиква, като последният е от макарони. След това се заливат със смес от разбитите яйца, млякото и захарта и се пекат във фурна до порозовяване. Готовият десерт се наръсва обилно с канела и захар (още по-добре кафява), а по желание и с натрошени орехи!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари